Online taarten bestellen

Ontwerpjedroomtaart: Online taarten bestellen

Online een taart bestellen?

Iets te vieren? Graag willen wij jullie kennis laten maken met Ontwerpjedroomtaart.
Bij Ontwerpjedroomtaart kun je eenvoudig online taarten bestellen!

Wil je graag jouw bedrijfslogo als 3D taart of logotaart om leveranciers, zakelijke relaties of personeel te bedanken?
Of misschien ben je wel op zoek naar een exclusieve taart voor een nieuwe productlancering. Bij Ontwerpjedroomtaart kun je eenvoudig een exclusieve 3D taart bestellen, ook grote bestellingen kunnen wij verzorgen! Bij Ontwerpjedroomtaart is het geen enkel probleem om taarten op factuurbasis te bestellen. Onafhankelijk of dat nu om een enkele taart gaat of om grote bestellingen.

3D programma zondag Bestel uit assortimentzondag Offerte uploaden ZONDAG

HOE KUN JE ONLINE EEN TAART BESTELLEN?

Mogelijkheid 1: Taart uit assortiment
Kies een taart uit ons assortiment en bestel taart online. Misschien heb je weinig tijd of ben je vooral op zoek naar taart inspiratie? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment en kies jouw taart en bestel de taart online.

Mogelijkheid 2: Taart offerte aanvragen
Upload een foto van je favoriete taart en vraag direct een offerte aan. Heb je jouw oog al laten vallen op een prachtige taart? Vraag dan een offerte aan.

Mogelijkheid 3: Taart ontwerpen in 3D
Ontwerp je unieke taart in 3D en bestel de taart online. Ontwerpjedroomtaart biedt een uniek ontwerpprogramma waarin je helemaal zelf jouw eigen droomtaart kunt ontwerpen en direct de taart kunt bestellen.

WIJ BEZORGEN ALLE ONLINE BESTELDE TAARTEN EN CUPCAKES OP IEDER GEWENSTE PLEK IN NEDERLAND OF BELGIË!

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

1. Levertijd tenminste 4 dagen. Sneller een taart bezorgen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!
2. Slagroomtaarten kunnen binnen 1 dag besteld worden, neem contact met ons op
3. Staat je droomtaart er niet tussen of heb je speciale wensen? Alles is mogelijk, wij adviseren graag!
4. Wij leveren in overleg ook glutenvrije taarten en halal taarten.  Neem contact met ons op.
5. Alle taarten op de website kunnen naar wens aangepast worden in het bestelformulier.
6. Leveren op ieder gewenste plek in Nederland of België. De bezorgkosten bedragen slechts €5,95 per bestelling.
7. Contactgegevens klantenservice: 020-2600566 of 0652733657 of mail naar [email protected] of contactformulier

BESTEL NU ONLINE EEN TAART!  

Het verschil tussen een logotaart en een 3D taart voor marketing? Een 3D taart is een fysieke weergave van de afbeelding van het logo, product/ dienst dat je verkoopt. Met andere woorden, in plaats van dat je een ronde of vierkante taart besteld met daarop de gebruikelijke accessoires, wordt de taart geheel in 3D nagemaakt. Je kunt denken aan een handtas, een mobieltje, een muziekinstrument, dieren, meubelen of gereedschap. Maar misschien verkoop je wel kleding, huizen, schoenen of planten. Alles is mogelijk!

Het is ook mogelijk om een taart met het logo te bestellen. Wij kunnen het logo handgemaakt op de taart ‘boetseren’ of door middel van een eetbare print. Kijk in ons assortiment naar alle logotaarten en 3D taarten, ontwerp je eigen taart of stuur ons een afbeelding van jouw droom taart! Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden en ideeën te bespreken.

ALLES IS MOGELIJK

Heb jij een eigen idee of een specifieke wens bestel dan nu online een taart! Wij kunnen alle soorten taarten maken en leveren, graag nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klantenservice om jouw wensen te bespreken.

Je kunt het nog zo gek nog niet bedenken, wij kunnen alle taarten online leveren. Onderaan deze pagina vindt je een overzicht van een  aantal prachtige taarten die online besteld zijn. Mocht jouw lievelingstaart niet in ons assortiment staan, neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken heel graag met je mee!

WAAROM ONTWERPJEDROOMTAART?

Luxe taarten voor een betaalbare prijs!
Onze bakkers zijn geen banketbakkers maar echte taartdecorateurs die gespecialiseerd zijn customized en luxe taarten.  Of je nu een prachtige kindertaart wilt bestellen of juist een grote taart bestelling wilt plaatsen. Alles is bij ons mogelijk. Wij kunnen alle soorten luxe taarten maken, niets is te gek. Heb jij andere ideeën of wil jij voor morgen nog een taart bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij denken graag met je mee.

Eenvoudig online taarten bestellen, keuze uit oneindig assortiment
Met ons online platform combineren wij luxe, comfort en gemak! Je hoeft niet meer naar de bakker maar kunt gemakkelijk online je eigen droomtaart ontwerpen of uitkiezen en direct bestellen! Omdat wij ons online taartplatform voor iedereen toegankelijk willen maken, streven wij ernaar de scherpste prijzen te bieden. Onze droomtaarten zijn luxe en gepersonaliseerde bruidstaarten, verjaardagstaarten, kindertaarten, themataarten en cupcakes.

Online een taart bestellen?
Ontwerp je eigen taart of kijk in ons assortiment voor alle themataarten!

Vragen en of opmerkingen over onze dienstverlening? Mail gerust naar [email protected]